3 år sedan.

Det är idag tre år sen "7 things" music videon kom ut, så tänkte att jag skulle skriva det här och lägga ut videon också.



Lite från konserten i Brisbane, Australien.






Backstage med Miley Cyrus i Melbourne, Australien.



Miley älskar Australien

Miley är glad att vara tillbaka i Australien och tweetade: "Jag är kär i Australien :] xx så glad att vara i Sydney" och en dag efter det tweetade hon: "Livet är SÅ bra. Vakna up i Sydney, få en mani pedi med min bästis och prata i telefonen i en timme med den gulligaste pojken i världen :]" så Miley älskar verkligen tiden I sydney.


MIley Cyrus shoppar i Sydney

" Spending up some of her hard-earned cash,  Miley Cyrus was spotted shopping on Oxford Street in Sydney, Australia today.

Joined by her mom Tish, the “Can’t Be Tamed” songstress took a liking to the various boutiques in the Darlinghurst District as shutterbugs followed closely behind.

And it sounds like Miley is thoroughly enjoying her time in the Aussie capitol- she tweeted, “Life is SO good. Waking up in Sydney, getting a mani pedi w/ my bestie & talking on the phone for 1 hour w/ the sweetest boy in the world =].”

Cyrus added that she loves getting gifts from her loyal following. “Dancing around my hotel room to ‘Look at me now’ in my new Aussie booty shorts my fans gave me =] They got the aussie flag on em! SO CUTE!” "


Surce: mileycyrus.com

Mistakes



Mistakes


Every rose has its thorn (LIVE i Argentina)


Jag har gåshud, så otroligt bra!

Bilder från Mileys konsert i Sydney.








Bilderna är tagna av stiritwellbaby-bieber (på tumblr) och hon satt på andra raden.


Miley tweetar Justin.


Verkar som om Miley har sett igenom alla Justins tweets. Eller i alla fall ett år bakåt, för man kommer inte bara sådär till detdär tweetet. Vad tror ni? ;)

Miley Cyrus på intervju i Australien (Dirt TV)







Miley Cyrus i Sydney, Australien med hennes pojkvän Liam.



Bilder från konserten i Manila











Och så en video när hon sjunger "The climb" i Manila. Jag har har rysningar, så vackert♥



Min åsikt: Miley Cyrus blir kallad hora, bitch osv.


När ni ser bilden förstår ni säkert vad jag kommer prata om nu.
Miley blir kallad bitch, hora osv. när hon klär sig lättklädd men när Selena gör det är det plötsligt helt okej och då är det bara gulligt. Jag hatar hur folk alltid ska vara så orättvisa när det handlar om Miley. De lever bara i 2009 när hon "strippade" en gång och nu är hon tydligen en hora bara för det. Miley har gjort sina misstag, men varför kan inte bara folk komma över det? Selena har också gjort sina misstag, men de glömmer folk alltid eftersom att hon är så söt.

Nu till bilderna under. Jo, Miley ligger väl på marken och typ kysser Liam och då blir hon kallad hora. Men när Selena är praktistaget fastsugen vid Justin en hel helg vid Hawaii är det ingen som klagar. Utan då är det bara gulligt. Är det ens någon som kommer ihåg att Selena spenderade en natt på ett hotell utan någon vuxen med Justin, som är 17 år? Nä, det har alla glömt.
Selena får höra att hon är en bitch, hora osv ibland. Men det är bara för att några Bieber fans är avundsjuka. Miley får höra det av nästan hela världen. Det är som om alla glömmer alla bra saker hon gör. Miley åkte till Haiti för att hjälpa folk där, men var det någon som brydde sig? Nä. Folk bara fokuserar på det dåliga. Och folk säger att Miley inte tar hand om sina fans. Vet folk hur mycket det sårar henne? Det kanske var en tid då hon inte tog hand om sina fans så mycket, men det var för att hon gick igenom en väldigt tung tid i livet. Hon försöker alltid stanna och ta bilder med så många fans som möjligt och hon tar hand om sina fans. Hon skaffade twitter igen för att hon vill kunna prata med sina fans. Alla glömmer alla bra saker hon gör för att de bara fokuserar på det dåliga, och jag hatar att folk gör så.

Jag älskar Miley jättemycket och det sårar faktist när man får höra att Miley är en hora osv. Hon har gjort sina misstag, men som hon säger "The minute you stop making mistakes is the minute you stop learning" ("Minuten du slutar göra misstag är minuten du slutar lära dig"). Hon vet att hon har gjort misstag, och nu tycker jag att folk ska glömma dem.
Ingen fokuserar på Selenas misstag för att hon är bara så söt. Men vet ni vad? Selena har gjort minst lika många misstag som Miley.

Detta är bara min åsikt och jag tog Selena som exempel, men jag skulle kunna ta många andra som exempel också.

*NO HATE*

Miley is perfect to us (fanvideo)


En till konsert DVD?

Det går rykten att Miley Cyrus ska göra en till konsert DVD. Hon gjorde ju "Best of both worlds" konsert DVD och nu kommer det "Gypsy heart tour 2011" konsert DVD. Hoppas verkligen att detta rykte är sant, för det finns till och med en bild på hur den ska se ut, om det nu blir någon. Men Smilers, Vi får bara hoppas.



Miley på en hissdörr i Manila


Miley retweetade tweetet här uppe ↑ på twitter. För er som kanske inte förstår så betyder det "@Mileycyrus någon tweetade denna bild på dej på en hissdörr i Manila... Det är ganska coolt." Manila är då i Filippinerna och bilden gjorde reklam för att hon hade konsert där den 17 Juni.  Kanska coolt är det ju, eller hur?




The Climb


Hejsan

På denna blogg kommer jag skriva om min inspiration, Miley Cyrus.
Jag kommer skriva om vad som händer i hennes liv och om andra saker angående henne. Jag kommer också uppdatera er om hennes turnering "Gypsy heart tour" som den heter. Jag kommer också skriva mina åsikter och jag hoppas verkligen att jag ska klara av att uppdaterapå denhär bloggen.

Lite information om mig själv kanske?

Jag heter Madelene men på bloggen kommer jag skriva namnet Madde. Jag är 13 år och mina inspirationer är Justin Bieber och Miley Cyrus. Jag har sett Justin live i danmark och nu väntar jag bara på att få en chans att se Miley live också. Kanske nästa år? Eller om jag har tur detta år. Jag är från Finland och på fritiden hänger jag med kompisarna, sitter på datorn och lyssnar på musik. Jag älskar att dansa och sjunga och min dröm är att träffa Justin och Miley.

Mina andra bloggar:

http://Justindblove.blogg.se (novellblogg om Justin)

http://backdowntoearth.webblogg.se (Blogg om livet)

Kram<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0